søndag 30. juni 2013

På vent........


Her skjer det lite på bloggefronten om dagen. Med fire dødsfall i familien siden september i fjor, føles det meningsløst å blogge om maling, ommøblering, interiør osv. Det blir så kunstig for meg. Bloggen blir liggende i tilfelle lysten skulle dukke opp igjen. Pluss at jeg har jo så mange flotte blogger jeg følger og en fin bloggliste som jeg er innom stadig for å få tankene litt vekk og inspirasjon til å fortsette.

Har jo noen maleprosjekter ferdig, bl.a. mellomstemann sitt nye store arbeidsbord og kommode. Malt i klassisk hvitt. Flere tv-benker og et skattholl står for tur og de rykker stadig frem i køen.....pluss noen stoler....for ikke å snakke om huset utvendig som skulle hatt en omgang med malekosten. 

Nei, her blir man ikke arbeidsledig med det første og livet må jo leves videre selv med stort savn etter kjære far, onkel, svoger og kona til fars fetter.

(Alle bildene er hentet fra arkivet)
Stor sommerklem!!!

3 kommentarer:

 1. Heia. Ja det er Atlantica Caldera Bay. Skjønner godt at dere ser frem til det.
  Så fine bilder hos deg.

  Klem

  SvarSlett
 2. Hei Linda :)
  Så vakkert hjem du har.
  Nydelig stil, og flotte bilder.

  Jeg leste smørsmålet ditt. Og jeg vil tro du kan fjerne malingsflekkene litt forsiktig.
  Ta Myke-Jens på en fille og gni forsiktig på flekken. Du vil merke ganske fort om platene vil ta skade av det. På oljemaling tar det litt lenger tid å fjerne flekker. Kankje best å ta det i flere omganger.
  Vanligvis pleier jeg å la flekken ligge og godgjøre seg i Mykejens og . Men i taket kan den jo ikke det. Derfor prøv forsiktig på en flekk, og gni forsiktig.
  Jeg ønsker lykke til og takk for du spurte meg om råd.

  Vennlig hilsen Margareth

  SvarSlett

Koselig hvis du tar deg tid til å legge igjen en liten kommentar!